De mensen

De bewoners, zorgverleners, vrijwilligers en omwonenden. Samen vormen zij team Honingraatzorg. Een team dat met veel plezier samen leeft en werkt. Ieders persoonlijke kwaliteiten worden ingezet. Op deze wijze dragen we allemaal een eigen steentje bij aan een inspirerende, vrolijke, mooie, bijzondere, fijne en vooral unieke leef-, werk-, en ontmoetingsplek.

Wederzijds vertrouwen, veiligheid en respect voor mens, dier en milieu, dat zijn onze voorwaarden. Voorwaarden voor een zinvolle en vooral gelukkige dagbeleving. Elke dag opnieuw.

Marjan Kos, voorzitter Raad van Commissarissen

Als klein meisje droomde ze ervan om voor de klas te staan. Of om journalist te worden. Het werd de zorg, waar ze ruim twintig jaar met veel plezier heeft gewerkt als manager HRM . Daarna is zij jarenlang ZZP-er geweest als coach. Op dit moment runt ze, met een compagnon, een consultancybedrijf gespecialiseerd in het naar boven halen van talenten van mensen, binnen teams en in organisaties. 

Wout de Vries, orthopedagoog (gedragswetenschapper)

Als kleine jongen wilde hij bij de recherche. Hij was nieuwsgierig naar het waarom mensen ‘domme’ dingen deden. Het dragen van een uniform was echter niets voor hem. Hij werd onderwijzer. Eerst in het speciaal onderwijs (een school voor zeer moeilijk lerende kinderen), later op het MBO, om uiteindelijk orthopedagoog te worden .

Tineke Smits, zorg coördinator

Als klein meisje wilde ze dierenarts worden. Zieke dieren beter maken en helpen, daar droomde ze van. Het werden geen dieren, maar mensen die ze helpt. In haar werkende bestaan als Z-verpleegkundige althans. Want thuis is er altijd wel iets aan de hand met haar eigen beestenboel die bestaat uit twee honden, een konijn, kippen en een haan. 

Eric van Dijke, bedenker, oprichter en
drijvende kracht

Als klein jongentje had hij geen idee wat hij wilde worden. School was niet echt zijn ding, omgaan met mensen daarentegen des te meer. Via zijn Sociaal Pedagogische opleiding kwam hij voor de klas te staan. Het bleek geen match. Werken in de verslavingszorg wel. Toch lonkte het bedrijfsleven. Hij leerde er veel, ook waar zijn passie wel ligt. In de zorg.

Scroll naar boven