Marjan Kos, voorzitter Raad van Commissarissen

Als klein meisje droomde ze ervan om voor de klas te staan. Of om journalist te worden. Het werd de zorg, waar ze ruim twintig jaar met veel plezier heeft gewerkt als manager HRM . Daarna is zij jarenlang ZZP-er geweest als coach. Op dit moment runt ze, met een compagnon, een consultancybedrijf gespecialiseerd in het naar boven halen van talenten van mensen, binnen teams en in organisaties. 

Marjan Kos. Aangenaam kennis te maken. Geboren in een tuindersgezin in Langedijk en daar nog altijd woonachtig. Haar vader (oud-schaatser Jaap Frederiks) leerde haar te doen wat ze het liefste deed. Met plezier en met hart en ziel. En dat advies neemt ze nog altijd ter harte. 

Naast haar drukke bestaan is er ook tijd voor ontspanning. Ze reist graag en is vaak buiten te vinden in haar tuin of op de fiets. Ze verslindt de boeken van Isabel Allende, van wie ze haar schrijfstijl en historische kennis enorm bewondert. Ze droomt graag weg bij de verhalen over sterke vrouwen en familiegeschiedenissen, die ze ook terugvindt in de boekenreeks de zeven zussen van Lucinda Riley. 

Honingraatzorg leerde ze kennen doordat ze oprichter Eric ontmoette in een werksetting bij een kleinschalige zorginstelling. “Er was een klik en een fijne samenwerking die we nu voortzetten op deze prachtige plek in Warmenhuizen.”

Was getekend Marjan Kos.
Haar lievelingsplek (naast Honingraatzorg)? Thuis in hun mooie tuin met man Willem en hun kinderen Kelly en Thomas. 

Scroll naar boven