Tineke Smits, zorg coördinator

Als klein meisje wilde ze dierenarts worden. Zieke dieren beter maken en helpen, daar droomde ze van. Het werden geen dieren, maar mensen die ze helpt. In haar werkende bestaan als Z-verpleegkundige althans. Want thuis is er altijd wel iets aan de hand met haar eigen beestenboel die bestaat uit twee honden, een konijn, kippen en een haan. 

Tineke Smits. Aangenaam kennis te maken. Geboren in het Friese Dokkum, bracht de liefde haar naar het Noord-Hollandse Schagerbrug. Met enige regelmaat vraagt ze zichzelf af wat haar gelukkig maakt en investeert ze daarin. In navolging van een wijze raad van een lieve vriendin. Al moet ze hiervoor soms wel uit haar comfort zone stappen, zeker wanneer ze een nieuwe uitdaging wil aangaan.

Zorg zoals zorg moet zijn, dat vindt ze bij Honingraatzorg. Samen zorgen met en voor elkaar. Het plaatje is er, wat haar betreft, compleet. “Een fijne, warme en vooral veilige woon- en dagbelevingsplek voor bewoners, deelnemers en werknemers. Daar draag ik met veel liefde en passie graag een steentje aan bij.” 

Was getekend Tineke Smits.
Haar lievelingsplek (naast Honingraatzorg)? Dat is haar tuin. Samen met vriend, zoon Mees en alle dieren, geniet ze er dagelijks van de verschillende seizoenen die ons land rijk is. De vogels zich die er nestelen, de groenten die in de moestuin groeien en de bloemen en planten die er bloeien. Het uitzicht daarop, met een fijn glas koude witte wijn in de hand, is werelds.

Scroll naar boven